Sponsorer, sponsorer

Jag tänker på det överallt jag är. Finns det någon tänkbar sponsor här tänker jag. Idag var jag och åt lunch på Hamnkrogen i Härnösand. Träffade då en ungdomskompis Örjan, jag vet att han är företagare. Så jag började som vanligt babbla om Timråland och att vi behövde sponsring. - Det är klart att  jag ska vara med och sponsra sa han. Roligt att det händer något och han hade även noterat några av banden som skulle spela. Jag gick jublandes glad därifrån och tänkte att nu måste jag få semester från mitt arbete så jag har tid att ringa Örjan och alla andra positiva företagare som är med och stöttar arrangemanget. Finns många som hjälper till med olika saker för att det ska funka och jag återkommer mer om det senare.


Trevlig helg på er!

pernila


Utskick till deltagarna i lag Timråland 2009!

Ja, just det.. Alexx här!
Är ansvarig för Landhockeymatchen som spelas på lördagen den 1 augusti på torget!

Utskicket gick ut till laget den 24 juni och såg ut så här:



Hej på Er!

Ni är en flock elittränade och hårt arbetande individer som blivit handplockade för att ingå i laguppställningen för Timråland 2009!

På torget i Timrå, under arrangemanget Timråland, ska ni spela en landhockeymatch. (på lördagen den 1 augusti, kl. 12.00)


Ni ska spela mot ett säckgäng ur a-laget i Timrå IK, så ni behöver endast stretcha ena armen strax innan match.

Timrå IK har inte släppt sin laguppställning än, men ni kommer att bli informerade om detta så fort jag får veta detta!


Ha riktigt sköna veckor fram till den stora drabbningen den 1 augusti! Ladda med mycket hårt grillat kött med passande energidrycker till!


//Alexandra



Torsdag 25 Juni

Ja, Arbetet på Timrålands hemsida går frammåt. Där kommer upp en massa information och nya o spännande sponsorer som vill synas.

jag har lite hemliga ideer som snart kommer att dyka upp på hemsidan, lite sådär snygga och häftiga saker kommer att finnas där en begränasd tid, så håll utkick på sidan :)

tja, mycke mer har jag inte att säga mer nu, men det kommer mera ska du se!

/Chrille
Webansvarig

Timråland-09

Nu börjar det äntligen närma sig Timråland-09. När vi som sitter i styrelsen för Timråland började planera för årets folkfest kändes det så långt borta. Det kändes som vanligt som att vi hade all tid i världen. Men nu går det snabbt. Allt ska fixas, planeras, bokas, organiseras. Allt ska göras av frivilliga krafter som gör detta för att det är så roligt. Belöningen kommer när vi träffar alla glada Timråbor, besökare, fotbollscups besökare på Timråland. Snart kommer vi att lägga in bilder från vårt arbete med att "bygga upp" årets Timråland. Vi kommer att presentera styrelsen, samarbetspartner mf.l. Men nu ska jag fundera ut en del saker som jag ska lösa när det gäller programinnehållet. Om jag hinner innan jag somnar, för jag är väldigt trött. Tur att det snart är semester:)

pernilla
ordf. Timråland

Timråland har fått sin egna blogg!

Hej och hallå!
Timråland har nu skaffat sig en egen blogg och idag 24/6 -09 är det Premiär för denna blogg där vi som jobbar med Timråland kommer skriva lite om vad som sker bakom kulisserna och hur arbetet går framåt.

Det kommer att publiceras bilder ifrån möten, träffar, arbetsdagar, på artisterna... ja allt kommer att fotas.

ja, jag har inte så mycket mer att skriva om bloggen just nu, men hoppas att ni som läser kommer att fortsätta läsa och njuta av Timråland 2009!

RSS 2.0